What’s in a name?

De naam Lifestyle Twenty Two zegt het al: het draait niet alleen om fysieke training, een dieet of coaching, maar om de levensstijl. Iedereen kan afvallen, zeker voor een bepaalde periode. Ervoor zorgen dat je jezelf de rest van je leven fit voelt en gelukkig blijft met jezelf, wordt al snel een ander verhaal. De unieke wijze waarop Lifestyle Twenty Two geleidelijk verandering brengt in jouw levensstijl zorgt ervoor dat dit toch voor iedereen mogelijk is.

De combinatie van een perfecte balans tussen geest, lichaam en voeding maken het onder begeleiding van een coach die ook nog eens focust op autonomie, volharding en bewustwording mogelijk om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Of het nu gaat om iemand die energieker, slanker of gespierder wil worden, het zal altijd een levensstijl zijn waar je voor altijd gelukkig en gezond mee bent.

22?

Het menselijk lichaam groeit gemiddeld door tot en met iemands 22e levensjaar. Dit betekent dat je lichaam volgroeit is als je 22 bent. Dit is biologisch gezien het moment waarop je het sterkst en gezondst bent. Conditie en kracht zijn bij een 22-jarige vanzelfsprekend, kwalen zijn minimaal en herstel gaat razendsnel. Bovendien hebben de meeste 22-jarigen een volgroeide geest, maar niet de mentale littekens die iedereen gaandeweg ontwikkeld, simpelweg omdat het leven soms tegenzit.

Als iemand zegt dat hij ‘voor altijd jong’ wil zijn, bedoelt hij dat hij zich weer weel voelen zoals toen hij 22 was. Lifestyle Twenty Two richt zich met persoonlijke maatwerk programma’s op het kneden van geest, lichaam en voeding, zodat jij je weer gaat voelen als iemand van 22.

Lifestyle Twenty Two verandert jou in een betere versie van jezelf. Of anders gezegd: de beste versie van jezelf. Al het genoemde impliceert wellicht dat het programma enkel voor ouderen bedoeld is, maar dit is verre van waar. Ongeacht je huidige leeftijd of gesteldheid is er altijd het streven naar de ideale levensstijl. Sterker nog: hoe sneller je begint, hoe sneller je het (zelf) kunt onderhouden.

Wesley en 22

Is dit iets voor jou?

Wat jouw doel ook is, we gaan samen aan de slag om het gewenste resultaat te behalen.

06 162 239 92  |   info@lifestyletwentytwo.nl   |  Van Leeuwenhoekweg 12  |  5482 TK Schijndel  |  kvk. 56996705  |  Algemene voorwaarden