Doel en ambitie

Bij Lifestyle Twenty Two is het doel heel duidelijk. Een gezonde levensstijl ontwikkelen die past bij de individuele persoon. Iedereen is anders en daarom zal ook iedereen een geheel eigen levensstijl hebben. Toch kan deze levensstijl altijd bij de persoon passen én gezond zijn. Zowel voor de geest, het lichaam en de voeding.

Door middel van bewustwording, aanpassingen en volharding kan iedereen hieraan voldoen. Dat is dan ook meteen de ambitie: zoveel mogelijk mensen een gezond en gelukkig leven laten leiden. Niet alleen voor de periode dat ze klant zijn bij Lifestyle Twenty Two, maar voor hun hele leven.

En hoe gaan we dan te werk

Geloof

Wij geloven dat gezondheid altijd en door iedereen moet worden nagestreefd in de breedste zin van het woord. Echte gezondheid overstijgt fysieke en mentale fitheid en dit zou bij iedereen ter wereld bekend moeten zijn en nagestreefd moeten worden.

Derhalve zou de kennis over een gezonde levensstijl door iedereen gedeeld moeten worden, om zo samen te streven naar een wereld waarin iedereen zich 22 voelt.

De naam toegelicht

Is dit iets voor jou?

Wat jouw doel ook is, we gaan samen aan de slag om het gewenste resultaat te behalen.

06 162 239 92  |   info@lifestyletwentytwo.nl   |  Van Leeuwenhoekweg 12  |  5482 TK Schijndel  |  kvk. 56996705  |  Algemene voorwaarden