Mind

Er staat je een geweldig leven te wachten. Iedereen met gezonde hersenen heeft dromen. Met de juiste mindset kun je je droom bij elkaar manifesteren, of het nu een strak lichaam is, een geweldig lopend bedrijf of een miljoen op je bankrekening. Het kan allemaal bereikt worden!

Het beste uit jezelf halen. Je mooiste leven leiden. Een gelukkig, geslaagd en gezond leven. Een betekenisvol, rijk, succesvol, passievol leven. Vol verdieping, zingeving, zelfliefde en groei.

Een goede mindset coach verbetert, versterkt en verfijnt je leven. Ons doel is dat je gaat voelen wie je echt bent. Dat je totale duidelijkheid krijgt met een doel en een betekenis, een onwankelbaar vertrouwen in jezelf krijgt en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven. Niets of niemand zit jou dan meer in de weg om een opmerkelijke leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Uiteindelijk krijg je meesterschap over je eigen leven zodat je op hetzelfde moment gelukkig en gezond kunt zijn.

Body

Het menselijk lichaam en onze levensstijl verandert door de jaren heen. Toch blijft het, ongeacht hoe we leven of hoe ons lichaam eruit ziet, belangrijk om in beweging te blijven. De mens is ervoor gemaakt om te bewegen. Sporten en bewegen heeft zelfs een positieve invloed op je mentale gezondheid.

Onthoud dat sporten en bewegen er niet alleen zijn om er goed uit te zien, maar ook om je goed te laten voelen. Gebruik sporten als een tool om je mentale en fysieke gezondheid op te krikken. Het is een positieve manier om je beter te voelen.

Nutrition

Behalve dat gezond eten heel erg lekker is, is het ook belangrijk. Gezonde voeding zorgt er namelijk voor dat het lichaam goed functioneert. Door gezond te eten voel je jezelf stukken fitter en het helpt mee om de kans op aandoeningen te verkleinen.

Een uitgebalanceerd voedingspatroon levert brandstof voor je lichaam en geeft je energie om je alledaagse activiteiten te kunnen uitvoeren. Gezond eten, en ook ongezond eten, heeft een grote invloed op hoe je je voelt. Steeds meer zijn wij bezig met bewuste en gezonde voeding. Zo willen we weten wat we eten en waar het eten vandaan komt, en natuurlijk welke voedingsstoffen het bevat. Gezond eten is per definitie geen doel. Eigenlijk is het een middel. Een middel om te zorgen dat jij je goed voelt. Gezonde voeding heeft op diverse manieren effect op ons lichaam, zowel van binnen als van buiten. Gezond eten is veel leuker en makkelijker als je weet waarom je het doet. Daarom geven wij jou de beste begeleiding op het gebied van voeding en zorgen wij ervoor dat je voedingsprogramma’s op maat samengesteld worden.

Is dit iets voor jou?

Wat jouw doel ook is, we gaan samen aan de slag om het gewenste resultaat te behalen.

06 162 239 92  |   info@lifestyletwentytwo.nl   |  Van Leeuwenhoekweg 12  |  5482 TK Schijndel  |  kvk. 56996705  |  Algemene voorwaarden