Benieuwd wat anderen van ons vinden?

Lees hieronder enkele ervaringen.

Een aantal jaar geleden was ik mijn gewicht, mijn gebrek aan conditie en mijn (voor mijn gevoel) eeuwige jojo gedrag helemaal beu.

Ik ben nooit echt een sportief mens geweest. Ik zag het nut er niet van in om je in het zweet te werken, in je vrije tijd, vrijwillig!

Op aanraden van een kennis ben ik toch maar gaan kennismaken met Wesley en ik besloot met hem een traject aan te gaan om mijn conditie te verbeteren, en mijn gewicht op een gezonder niveau te krijgen.

Wat ik niet had verwacht was dat ik het sporten bij Wesley ook werkelijk leuk zou gaan vinden hahaha!

Door zijn altijd positieve, specifiek op mijn doelen gerichte aanpak ben ik vele kilo’s afgevallen. Mijn conditie ging met sprongen vooruit. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen door Wesley’s gigantische vakkennis.

Hij kijkt echt naar de mens achter de sportieve hulpvraag.
Welke sportieve uitdaging je ook wil aangaan, van afvallen, herstellen / revalideren, tot het verbeteren van je (toch al goede) conditie specifiek op jouw tak van (top) sport gericht….

Dan ben je bij Wesley precies op de juiste plek!

- Patricia

Een drukke baan en een druk gezinsleven, betekende voor mij minder tijd om te sporten.

Aangezien ik altijd gewend ben geweest om veel te sporten, voelde dat als een gemis.

Via mijn werk ben ik in contact gekomen met Wesley, welke me helpt om mijn gestelde doelen te behalen.

Zijn toewijding om me hierbij op een professionele wijze te begeleiden, zijn “luisterend oor” en adviezen zijn voor mij zeer waardevol.

Fijn om weer een “uitlaatklep” te hebben...ik kan het iedereen aanraden!

- Haico

Lang over nagedacht en in maart was ik er echt aan toe, we beginnen bij Wes.

Ik ben altijd slank geweest, nooit sportief.

8 Jaar geleden begonnen met hardlopen om mijn hoofd leeg te maken.

7 jaar geleden ben ik begonnen op de sportschool en daar kwam ik Wesley al tegen. Een vrolijke spring in het veld en super motiverend. Toen hij weg ging ben ik altijd zijn werk blijven volgen.

In 3 jaar tijd ben ik 10 kilo aangekomen, terwijl ik (dacht ik) toch gezond at en nog steeds sportief ben. Dus ik was er nu echt aan toe.

Ik ben nu 4 weken bij Wesley aan het sporten en vandaag mocht ik weer wegen. En dat maakte me nog blijer dan ik van te voren al was!! 3,6 kilo kwijt in 4 weken.

En de cm’s.. 4 cm minder op mijn buik en 4 cm op mijn taille, ook mijn benen zijn al 2 en 3 cm minder geworden. Dus ik ben super trots.

Echt de motivatie om dit te halen, en met dit voedingsschema hou ik dit zeker vol. IK GA DIT DOEN!

Wes is een stok achter de deur. Wes je bent geweldig!

- Wendy

Via mijn vrouw ben ik bij Wesley terecht gekomen.

Van alles gedaan al maar vaak maar half of even een paar weken. Voor het eerst kwam de vreugde in het sporten weer naar boven. Jarenlang was het weg geweest de focus lag op werken en in het weekend losgaan op feesten en in de kroeg.

Wesley heeft de gave om je niet alleen op een super leuke wijze te trainen, maar hij “leest” je ook.

Als ik te druk ben of ik zit ergens mee dan is daar ook de ruimte voor.

Zo groeien niet alleen mijn armen en slinkt de buik, maar ook op het persoonlijke vlak groei ik.

Grenzen aangeven, ook fysiek de grenzen opzoeken en in mijn geval van de medicijnen af daar ik Diabetes heb is dat mijn doel.

En het lukt, mijn lijf is krachtig, ik herstel sneller, slaap zeer goed, heb rust, regelmaat en bouw conditie op. Ook het voedingsschema is makkelijk te volgen. Leuke afwisseling.

Gewoon tijdens kantoortijden even 2x per week een uurtje naar dé Wes. De weerstand op orde en energie op pijl. Ik kan de wereld aan!!

- Twan

Ik werd in oktober 2021 geattendeerd door een vriend op Wesley .

Ik ben altijd heel sportief geweest en heb met veel plezier veel getraind. De laatste tijd lukte het mij niet goed om te trainen en voelde mij niet fit.

Na een intakegesprek met Wesley, ben ik begonnen met een Personal Training programma met als doel weer fit te worden. Ik ben nu 6 maanden bezig en ik voel me al een heel stuk fitter en heb de zin in sporten weer terug gevonden.

Zijn persoonlijk advies en motivatie bevallen mij erg goed. Hij weet duidelijk waar hij over praat en zijn trainingen zijn erg afwisselend.

Ik zeg “een echte aanrader!!”

- Ronald

Via mijn zus kwam ik in aanraking met Wesley, omdat ik overgewicht had en mijn conditie wilde verbeteren. Gaan trainen in de sportschool vond ik niet leuk en vond het spannend om daar te gaan trainen. Het trainen bij Wesley is erg laagdrempelig. Bij hem voelde ik me direct op mijn gemak, ik vind het erg prettig dat hij veelzijdig is en de trainingen afstemt op je persoonlijke doelen, wensen en behoeftes. Al bij het eerste contact stelde hij me op mijn gemak en dat is alleen maar beter geworden. Wesley zorgt ervoor dat iedere training leuk en uitdagend blijft. Kortom ik kan het iedereen aanraden!

- Anouska

Wil jij dit ook? Bekijk ons aanbod.

06 162 239 92  |   info@lifestyletwentytwo.nl   |  Van Leeuwenhoekweg 12  |  5482 TK Schijndel  |  kvk. 56996705  |  Algemene voorwaarden