‘Je lijf is je instrument om je dromen waar te maken’

Een wereld waarin iedereen gelukkig is: dat is wat Wesley van Veghel voor zich ziet. Want de maatschappij van nu, waarin mensen steeds minder bewegen, kinderen alleen maar achter hun spelcomputer zitten en iedereen ongezonder wordt, is niet de manier waarop die planeet er komt. In zijn onderneming Lifestyle22 in Schijndel zet hij hier stappen in: hij helpt anderen op het gebied van body, mind and nutrition. Zo kunnen zij een leven hebben waarin ze beter in hun vel zitten, zowel fysiek als mentaal. ,,Wat ik mensen bied is zo veel meer dan een sportschool.”

 

Mensen een gelukkiger en voldaan leven laten ervaren kan natuurlijk op veel meer manieren dan alleen door te bewegen en gezond te eten, maar voor Wesley is dit zijn weg. Vanaf een jonge leeftijd sport hij al op hoog niveau; hij deed onder andere aan taekwondo en motorcross. ,,Ik ben altijd heel druk in m’n hoofd, en op deze manier vond en vind ik mijn ontspanning.” En daar wil hij nu ook andere mee helpen.

MINDSET

Fitter worden, je sterker voelen en afvallen of juist aankomen lijken misschien oppervlakkige doelen, maar voor Wesley is het tegenovergesteld het geval. ,,Het gaat om een levenstijlverandering die je kan helpen op alle vlakken van je leven.” Mensen die geholpen willen worden door de jonge ondernemer, gaan een traject aan van een halfjaar met een specifiek doel. Ze krijgen ondersteuning door middel van sportlessen in kleine groepen, voedingsadvies en wat betreft hun mindset.

Dat laatste is voor Wesley een cruciaal onderdeel. Zijn manier om anderen te helpen, is door hen te ondersteunen om hun gezondheid te verbeteren. Maar het gaat om veel meer dan een strak lijf of er goed uitzien. ,,Je lichaam is als het ware het instrument om het leven te leven dat je wil en je dromen uit te laten komen. Wanneer je bijvoorbeeld niet meer met je kind de trap op kunt rennen zonder volledig buiten adem te zijn, dan realiseer je je ineens hoe belangrijk het is. Daarnaast maak je door te bewegen geluksstofjes zoals endorfine aan. Mensen kunnen bij mij in de les even hun hoofd leegmaken en al hun shit vergeten. Daar gaat het om. Daarom heb ik wanneer ik kijk naar voeding of beweging, altijd aandacht voor wat er in iemand omgaat. Ik heb wel vaker lessen gegeven waar we niet bewegen, maar het hebben over waar iemand mee zit, omdat dat op dat moment belangrijker is. Ik kan wel allerlei plannen maken, maar als er iets anders speelt, dan moeten we daar eerst naar kijken. Want als mensen echt alleen maar willen sporten, kunnen ze ook naar een low budget sportschool.”

Met de steun van zijn geluksnummer 22, verwacht de jonge ondernemer dat hij veel mensen naar het volgend level kan brengen.

Wesley van Veghel

De CV van Wesley is te groot om op te noemen. Onder andere zijn jarenlange diensten als personal trainer, small group trainer, lifestyle coach en (sport)voeding docent/adviseur dragen bij aan zijn enorme ervaring op het gebied van sport en gezondheid. Het spreekt daarom voor zich dat hij in de praktijk veel geleerd heeft, maar zeker niet alles. Met ruim 15 behaalde officiële diploma’s en certificaten waaronder die voor Sport en Bewegingscoördinator, Groepslesinstructor (Body Pump en Spinning), Sport/ontspanningsmasseur, Life Coaching (CPD, UK and USA) mag hij zichzelf met recht een expert noemen. Daarnaast beschikt hij ook over diverse Fit!Vak, AALO en UKSCA kwalificaties.

Al deze kennis en ervaring zorgen voor een gigantisch breed spectrum waarin Wesley zijn vak kan uitoefenen, maar in bepaalde richtingen heeft hij zich nog verder gespecialiseerd. Wesley is gespecialiseerd in topsportbegeleiding, strenght & condition training, afslanken (gewichtsvermindering), krachttraining/bodybuilding, run training, motivational coaching, (sport)voeding en suppletie.

Dat Wesley zijn hulp vruchten afwerpt, blijkt wel uit de vele mooie prestaties die al behaald zijn. Naast de ‘gewone burger’ hebben ook vele topsporters onder begeleiding en coaching van Wesley noemenswaardige successen behaald:

  • Bryan van de Westelaken: 3e plaats WK teamsparring 2013
  • Gigli Ndefe: Voetbalspeler FC Oss 2013/2014 (Jupiler League)
  • Maikel Smits: 15e plaats WK Enduro Rally en 26e plaats motorklassement Dakar 2018
  • Kjell Verbruggen: Open Dutch Masters en Europese Kampioenschappen Motorcross 2018
  • Maik Steenbakkers: Nederlandse en Europese Kampioenschappen Waterskiing 2018
  • Olaf Harmsen: motoren Dakar 2020
  • BAS Dakar team: Fysiotherapeut en sportspecifieke begeleiding Dakar 2020

Is dit iets voor jou?

Wat jouw doel ook is, we gaan samen aan de slag om het gewenste resultaat te behalen.

06 162 239 92  |   info@lifestyletwentytwo.nl   |  Van Leeuwenhoekweg 12  |  5482 TK Schijndel  |  kvk. 56996705  |  Algemene voorwaarden